surdegsgurra.blogg.se

Välkomna till min brödblogg!

Vassle

Publicerad 2014-09-12 11:50:00 i Allmänt,

265 råg warbro kvarn
390 vete teve kvarn
330 dinkel teve kvarn
 
Använde vassle som degspad, ingen större hit. Det blev lite stabbigt, kanske mest beroende på att det sista mjölet jag har nu börjar bli lite gammalt och behöver då därför mer vatten än färskt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gustaf Bergendahl

Här tänkte jag, helt utan självdistans, ägna mig åt att blogga om surdegsbröd och kanske även om annat inom ämnet mat och matkultur. Jag kommer att blogga mest för min egen skull för att kunna följa min utveckling men andra intresserade är varmt välkomna att följa med på vägen. Bildmässigt lovar jag en massa episka inspirationsbilder signerade min iPhonekamera, tagna i halvdant ljus! Jag började baka surdegsbröd för snart tre år sedan, med några mindre eller större uppehåll under årens gång. Att baka bröd är en konst och kan göras på många olika sätt. Jag kommer försöka visa och berätta hur jag går tillväga. Kommentera gärna om du har frågor, åsikter, beröm eller klag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela