surdegsgurra.blogg.se

Välkomna till min brödblogg!

Teve kvarn

Publicerad 2014-07-16 10:41:23 i Allmänt,

300 gram vete från ångsta kvarn, 300 gram vete från teve kvarn och 400 gram dinkel, också från teve kvarn. Första gången jag provar teve kvarn, ingen storfavorit men helt okej. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gustaf Bergendahl

Här tänkte jag, helt utan självdistans, ägna mig åt att blogga om surdegsbröd och kanske även om annat inom ämnet mat och matkultur. Jag kommer att blogga mest för min egen skull för att kunna följa min utveckling men andra intresserade är varmt välkomna att följa med på vägen. Bildmässigt lovar jag en massa episka inspirationsbilder signerade min iPhonekamera, tagna i halvdant ljus! Jag började baka surdegsbröd för snart tre år sedan, med några mindre eller större uppehåll under årens gång. Att baka bröd är en konst och kan göras på många olika sätt. Jag kommer försöka visa och berätta hur jag går tillväga. Kommentera gärna om du har frågor, åsikter, beröm eller klag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela